Foto’s Omc rit 23-4-2017

      1 reactie op Foto’s Omc rit 23-4-2017

 

Foto’s van de pauze plaats van de OMC rit 23-4-2017.

Deze rit was naar de Kildonkse Molen in Heeswijk-Dinther. Het was vooraf al aan te zien dat dit een echte frisse neuzenrit zou worden. Wat schets mijn verbazing dat toch bijna 20 clubleden deelnamen aan deze rit. Het was een lekkere warme ontvangst (er werd binnen in de restaurant ruimte flink gestookt) waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. Leuk was het om een stukje ouderwetse techniek te zien; een windmolen voor graan en een oliemolen die walnotenolie produceert. Bij vertrek zag ik dat verschillende mensen lekkere dingen, taarten en koeken, op de motor meenemen.

 

1 thought on “Foto’s Omc rit 23-4-2017

  1. Wil.

    was inderdaad een frisse rit, ( loopneus ) echter had hem niet willen missen. de rit was goed uitgestippeld want het was een voor mij nieuwe omgeving. Ook de Molen waar gepauzeerd werd was een mooie locatie. De molenkoeken aldaar te verkrijgen waren zeer lekker. Voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.