OMC Motorweekend 16-17-18 juni foto’s

Weekend Kees Hoeks

Het moet gezegd worden, de weekenden van Kees zijn altijd gezellig, zeker als er weer eens wat gebeurt .

Het verloop op zaterdag:

Een rondrit door het Limburgse.

Kees moest zo nodig onderweg even stoppen voor een pafke.

Ongelukkig genoeg was dit op een hellend stuk weg, weliswaar met een breed fietspad erlangs. Iedereen stond gezellig te kletsen en snoepjes te eten. Plotseling kwam de motor (met zijspan) van Gradje de helling afgedenderd, zonder berijder.

Piet zag hem komen en rende de motor tegemoet om de combinatie te stoppen. Dit ging niet helemaal goed, want hij kwam klem te zitten tussen het spatbord en de motor van Cor (die gelukkig op haar motor zat). Piet hield er een blauwe plek aan over op zijn been (op enige afstand van zijn edele delen).

Hiermee is echter nog niet alles verteld:

Ondertussen bleek dat de motor van Gerrit ook zijn eigen weg gezocht had; deze was echter tegen een rood/wit hekje terecht gekomen. De schade was een klein deukje in het zijspan (wat wil je ook met een echte Rus).

Konklusie van dit alles: de hellingproef was niet geslaagd.

Om de onderbreking kompleet te maken vertikte de BMW van Wil Stoop het om te blijven lopen; zekeringen vlogen om de oren (tot 20 A toe).

Met alle man werd de koplamp opengeschroefd om het ding weer aan de gang te krijgen. Tijdelijk lukte dit maar verderop in de rit was het toch opladen geblazen (Wil baalde als een stekker). Op de thuisbasis is het later toch in orde gemaakt zodat de terugweg zonder problemen kon worden afgelegd.

 

Bij terugkomst in het hotel werd tot verassing van Piet een echte oorkonde aan hem overhandigd voor het heldhaftig optreden. De dames hadden dit in het hotel snel in elkaar gezet. Dit zorgde voor veel hilariteit; we hebben er nog een pilske op gevat (of een paar meer…).

 

Als laatste vermeld ik nog dat Bertje nog even graag een ritje naar het Drielandenpunt wilde maken, maar dan in het bakje van Gradje. Nou, dat doet hij dus nooit meer (ik zie alleen maar de berm van de weg).

 

Wat een weekend…………………..

Geef een reactie